Lunchmeny

DAGENS LUNCH 11:30-14:00   99:-
 inkl. bordsvatten, salladsbuffé, bröd & smör, kaffe och något sött

Avhämtning 89:-   |   Pensionärslunch  13-14   89:-

VECKANS LUNCHMENY I PDF

MÅNDAG
KLASSISKA WALLENBERGARE MED GRÖNA ÄRTOR
Serveras med skirat smör, rårörda lingon och potatispuré

ÅNGAD FÄRSK FISKFILÉ MED HONUNGSROSTAD PALSTERNACKA
Serveras med dillslungad potatis, gräddig örtsås med vitt vin och citron

TISDAG
KOKT FLÄSKLÄGG MED HACKAD PERSILJA
Serveras med rotmos och pepparrotsås samt senap

LÄTTPANERAD KOLJAFILÉ MED GRILLAD LIME
Serveras med citronsås, kokt potatis och haricot verts

ONSDAG
ÖRTSTEKT FLÄSKFILÉ MED BAKAD RÖTTER
Serveras med rostad kulpotatis smaksatt med tryffel samt persilje- och pepparsås

FISKGRATÄNG MED HAVETS LÄCKERHETER
Serveras med pressad potatis, chablissås och handskalade räkor

TORSDAG
PARMESANGRATINERAD KYCKLINGFILÉ MED HÖSTENS PRIMÖRER
Serveras med stekt potatis smaksatt med vitlök och kall dijon och kapriscreme

STEKT LÄTTPANERAD FISKFILÉ MED LÖKFRÄSTA BÖNOR
Serveras med dill- och romsås, potatispuré och citron

FREDAG
DANSK FLÄSKSTEK PÅ KLASSISKT VIS MED GELÉ
Serveras med kokt potatis, skysås och bakad kål

GRATINERAD ÅNGKOKT TORSKFILÉ MED SMÖRADE ROTSAKER
Serveras med vitvinsås smaksatt med hummerfond & potatisstomp med gräslök

VECKANS SALLAD:

CHEVRESALLAD MED ROSTADE VALNÖTTER OCH HONUNG

033 – 10 10 87       www.smakboras.se